Kozijnen

Kunststofkozijnen

Voor elk type woning

Boerderij, jaren ’30 woning, herenhuis, bungalow of moderne tussenwoning: Gevelned heeft kozijnen voor elk type woning. Kunststofkozijn kozijndeluxeZo is er zelfs het speciale Amsterdamse raam, een eigentijdse versie van het traditionele schuifraam dat verticaal open en dicht schuift. Het Amsterdamse raam van Gevelned ziet er precies hetzelfde uit, maar kent wel het gemak van een modern draaikiepraam. Dus ook voor grachtenpanden of statige herenhuizen hebben wij een perfect kunststof kozijn.

De kozijnen worden op maat gemaakt, op basis van vlakke of verdiepte profielen en zijn in vele uitvoeringen en 125 kleuren verkrijgbaar. De afmetingen, uitvoeringen en kleuren kunnen dus eindeloos variëren. De voordelen zijn echter universeel en gelden voor elk kunststof kozijn dat Gevelned levert. Overigens zijn dat grote voordelen: optisch vergelijkbaar met houten kozijnen, onderhoudsarm, perfect isolerend, inbraakveilig, duurzaam en waarde verhogend.

De onderhoudsarme kozijnen van Gevelned met rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en het verdiepte kozijnprofiel zijn niet meer van houten kozijnen te onderscheiden, maar hebben wel alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Kozijn KozijndeluxeVoordelen van kunststof kozijnen:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur én 10 jaar garantie op montage;
  • niet van houten kozijnen te onderscheiden;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, matte of metallic structuren;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;

 

 

 

Kunststof kozijnen zijn erg fraai en vereisen geen onderhoud. Verschillende uitvoeringen en veel keuze in kleuren, zorgen voor een mooie aansluiting op de stijl van uw huis.

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening.

Of u nu kiest voor modern of klassiek in het zwart of in het wit, het is allemaal mogelijk. Kozijndeluxe bespreekt graag met u over de mogelijkheden voor uw woning.

Daarnaast hebben kunststof kozijnen een zeer hoge isolatiewaarde. Dankzij de speciale profielen van Schüco en de juiste beglazing gaat er geen energie of warmte verloren. Met kunststof kozijnen en isolatieglas van Gevelned bespaart u dus ook op uw energiekosten. Naast isoleren, is ventileren van groot belang. Onze draaikiepramen kunnen open gezet worden in verschillende draai- en kiepstanden. Extra opties zijn ventilatieroosters, inzethorren, opbouwrolluiken en binnenzonwering.

De kozijnen van Gevelned worden gemaakt op basis van duurzame Schüco profielen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Mede hierdoor stijgt ook de waarde van uw woning. De basiskozijnen, zonder kleur/folie, worden standaard geleverd in wit of crème.

Profielen gevelned

Meer weten over kunststof kozijnen?

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze kunststof kozijnen? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze op maat gemaakte kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom op de Flammert 1016T, 5854 NA te Bergen.