Nieuws

Nieuws

De zomervakantie staat weer voor de deur. Ook wij van Kozijndeluxe gaan even heerlijk genieten van onze families en de tijd met elkaar. Wij zijn gesloten vanaf 17 juli t/m 10 augustus, dinsdag 11 augustus zijn wij er weer voor jullie.

Fijne vakantie en tot snel!!!

VKG certificaat

Kozijndeluxe biedt de consument extra zekerheden bij aanschaf van kunststof kozijnen.
VKG Keurmerk certificaat voor Kozijndeluxe.

Nancy en Remco Terwindt, de trotse eigenaren van Kozijndeluxe in Bergen, hebben als partner van Select Windows het VKG Keurmerk certificaat ontvangen uit handen van de heer ir. A.J. Zegelaar, directeur van de branchevereniging voor Kunststof Gevelelementen (VKG). Hiermee biedt Kozijndeluxe consumenten DE zekerheden van het VKG Keurmerk zoals gecontroleerde kwaliteit, financiële zekerheid en extra garantie bij aanschaf van kunststof kozijnen. Het door Kozijndeluxe ontvangen VKG Keurmerk is alleen voorbehouden aan bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zoals vastgesteld door de brancheorganisatie VKG. Voor consumenten betekent dit extra zekerheden bij de aanschaf van kunststof kozijnen. Van gecontroleerde kwaliteit van de kozijnen zelf tot aan vakkundige en duurzame montage ervan. Door te kiezen voor een VKG Keurmerk dealer is de klant verzekerd van kwaliteit, extra garantie, goede afspraken en loopt hij geen financieel risico. Het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk geeft deze financiële zekerheid door een gemaximaliseerde aanbetaling van 30% bij opdrachtverlening met afbouwgarantie of restitutie. VKG Keurmerk bedrijven worden periodiek onafhankelijk gecontroleerd op hun kwaliteit en er wordt gewerkt volgens de speciaal voor de particuliere markt vastgestelde verkoop- en leveringsvoorwaarden. Onlangs besteedde het programma van Omroep Max ‘Meldpunt’ aandacht aan de kunststof kozijnenbranche en adviseerde hun kijkers vooral in zee te gaan met VKG bedrijven. Ruime keuze door breed assortiment Kozijndeluxe is een van de aangesloten partners van Select Windows. Alle Select Windows kozijnen worden op basis van Schüco profielen in de eigen moderne Nederlandse fabriek op maat gemaakt in de gewenste kleur en structuur (houtnerf, mat of metallic) en tegen een scherp tarief aangeboden. Select Windows partners kopen rechtstreeks in bij deze fabrieken en bieden de markt ruime keuze in kleuren en maten. Voor meer informatie over Kozijndeluxe, Select Windows of VKG Keurmerk kijk op www.kozijndeluxe.nl, www.selectwindows.nl en www.vkgkeurmerk.nl of bel VKG 030 – 750 98 01

2e Paasdag geopend!!!

Ook op 2e paasdag kunt u bij Kozijndeluxe terecht. Kom gezellig langs en laat u adviseren en inspireren in onze showroom!! Uiteraard staat de koffie, thee en de paaseieren klaar. Voor iedere bezoeker is er een kleine presentie. Wij zijn geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.


Bergen heeft showroom in duurzame en onderhoudsarme kozijnen

Kozijndeluxe opent feestelijk op 8 en 9 maart

BERGEN- Noord-Limburg en Noordoost-Brabant heeft nu een eigen Nederlandse specialist in onderhoudsarme en sterk isolerende kozijnen, ramen en deuren. Heel wat mensen hebben de weg inmiddels gevonden naar Kozijndeluxe aan de Flammert 1016T, gelegen langs de N271 in Bergen.

Duurzaam kunststof

Eigenaar Remco Terwindt heeft 20 jaar ervaring bij soortgelijke bedrijven en kent de klappen van de zweep. “Ik heb bij verschillende bedrijven in de keuken gekeken en wist ‘dit kan ik beter’. Eind vorig jaar trokken mijn vrouw Nancy en ik de stoute schoenen aan en zijn we Kozijndeluxe in Bergen gestart.” Terwijl de showroom werd ingericht, liep deze al vol met geïnteresseerden. Inmiddels is de showroom af en kunnen mensen eigenhandig voelen en ervaren dat duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen dankzij de nieuwste ontwikkelingen qua uitstraling niet meer te onderscheiden zijn van hout.

Zekerheid
De aanloop is groot. Om er 100% voor de klant te kunnen zijn, heeft Kozijndeluxe zich aangesloten bij de landelijk dekkende marketingorganisatie Select Windows, die alleen werkt met A-merk producten. Alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn gemaakt op basis van Schüco profielen die in de eigen fabriek volledig rondom versterkt worden met staal. Doordat Kozijndeluxe voldoet aan alle strenge eisen van de brancheorganisatie VKG is kwaliteit, zekerheid en een zeer ruime service en garantie gegarandeerd.

Totaalpakket
De hoofdmoot bij Kozijndeluxe zijn duurzame, onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen. Uit ervaring weet Remco dat mensen ook graag het totaalpakket in één showroom terugzien. Van schuifpuien, draaikiepramen en veranda’s tot dakkapellen, gevelbekleding en raamdecoratie. Dit en meer is te vinden in de showroom aan de Flammert in Bergen.

Feestelijke opening

In het weekend van 8 en 9 maart aanstaande heeft Kozijndeluxe een opening gepland. Op vrijdag zijn leveranciers en relaties uitgenodigd en zaterdag 9 maart volgt een feestelijke opening voor de woonconsument uit de regio.

Deze dag zal nog specialer worden met mooi acties. Mocht u interesse en tijd hebben breng dan vooral een bezoekje aan onze nieuwe showroom in Bergen. Zien we jullie dan!!!


Momenteel zijn we nog druk bezig met de verbouwing van onze showroom.

De verkoop en montage gaan gewoon door, alleen even op een andere manier dan dat u van ons gewend bent. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

× Hoe kan ik je helpen?