BinnenzonweringBinnenzonweringBinnenzonwering

Binnenzonwering

Bij Kozijndeluxe bieden wij meerdere soorten binnenzonwering. Gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en worden door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van uw kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is dan ook niet nodig en de montage is daardoor in enkele minuten gebeurd. Zelfs bij draaikiepramen vallen ze niet uit model en kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. Dit systeem is ook erg ideaal voor huurwoningen waarbij u niet in uw kozijnen wil of mag boren / schroeven.

Raamdecoratie

Plissé gordijnen worden door hun luxe uitstraling ook vaak ingezet als raamdecoratie. De geplooide stof heeft een karakteristieke uitstraling. De Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof. De naam “plissé” betekent in het Frans geplooid, waardoor de naam Plissé gordijn erg logisch klinkt. De vouwen en plooien in de stof zorgen voor een knusse en natuurlijke lichtinval in de woonruimte.

U kunt de plissé gordijn aanpassen aan elk interieur binnen uw woning. Een spel van licht en decoratie, van decoratief tot verduisterend alles is mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt, passend op uw kozijn. Wilt u het aluminium frame in de kleur van het kozijn? Geen probleem het aluminium frame kan in diverse RAL kleuren worden vervaardigd.

Splendid plisse

De KeJe Splendid Plisse is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn. De Splendid Plisse bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Plisse heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten.

Uniek vergrendelsysteem

De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Plisse. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst. De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven.

De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Product Details

 • Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 2000 mm cm
 • Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2400 mm cm
 • Kleur RAL9016 / RAL9010 / RAL9001

Latende jaloezie

De Keje Latende is een uniek raamdecoratie product speciaal voor kunststof kozijnen. De shutter jaloezieën worden geïntegreerd in een aluminium frame en dit frame wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. De 25 MM jaloezie is geplaatst in een aluminium frame en wordt door middel van doorzichtige lipjes bedient. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan de Latende eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst.

De bediening gaat van boven naar beneden. De trekbalk en boven bak van de latende is standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.

De latende is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:

 • RAL9016
 • RAL9010
 • RAL9001

Levertijd voor standaard kleuren is 15 werkdagen. Voor afwijkende kleur wordt een levertijd van maximaal 20 werkdagen afgegeven.

Product Details

 • Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 1600 mm cm
 • Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2000 mm cm
 • Kleur RAL9016/RAL9010/ RAL9001

Day & night plisse

De Keje Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven en is speciaal ontwikkelt voor kunststof kozijnen. De Day ’n Night is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en niet doorschijnend plissédoek. Ideaal voor slaapkamers en wordt compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Montage is hierdoor in enkele minuten gedaan.

De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de Day ’n Night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst. De trekbalken van de Day ‘n Night zijn standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.

De Day ‘n Night is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:

 • RAL9016
 • RAL9010
 • RAL9001

Levertijd voor standaard kleuren is 10 werkdagen. Voor afwijkende kleur wordt een levertijd van maximaal 20 werkdagen afgegeven.

Product Details:

 • Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 1400 mm cm
 • Hoogte: minimaal 200 mm / maximaal 2000 mm cm
 • Kleur RAL9016 / RAL9010 / RAL9001

Lamella

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan word en door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Kleuren en structuren

De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen.

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM.

Screenline

Zonwering tussen het glas is verkrijgbaar in 2 verschillende types, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet nl;

Screenline Jalozieën

Deze is verkrijgbaar in 9 verschillende lamel kleuren

Screenline Plissé black out

Deze is leverbaar in 2 verschillende doek kleuren.

De Screenline heeft verschillende bedieningsmogelijkheden.