Over ons

Jarenlang hebben wij zelf in de schoenen van productie, montage, administratie en bedrijfsleider gestaan. Na al die ervaring ontdekte wij; dit kan anders, Beter! Kunststof kozijnen van Kozijndeluxe!!

Kozijndeluxe bezit over meer dan 20 jaar ervaring in kozijnen en overkappingen. Wij zijn een hecht familiebedrijf en hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Noord-Limburg en Noordoost-Brabant

Wij richten ons vooral op Noord-Limburg en Noordoost-Brabant. Woont u in de buurt van Bergen, Venray, Uden, Boxmeer, Gennep of Cuijk en bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnenramendeurenschuifpuienveranda’s of binnenzonwering. Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom van Kozijndeluxe aan De Flammert 1200, 5854 NC in Bergen.

U zult zien dat het voelt als thuiskomen bij Kozijndeluxe. Wij zijn een gezellig en no-nonsense bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebben staan. Behalve A-merkproducten houdt u zeker een goed gevoel aan een bezoek bij Kozijndeluxe over!

We ontmoeten u graag in onze showroom aan De Flammert 1200 5854 NC in Bergen. Want uw project is onze passie! Neem hieronder via de street view van Google Maps een kijkje in onze showroom en laat u inspireren.

Waarom Kozijndeluxe?

  • 20 jaar ervaring
  • een eerlijk en persoonlijk advies
  • eigen montage en service
  • gegarandeerde kwaliteit
  • alles gericht om u te ontzorgen
  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen
  • 10 jaar garantie op montage

Ruim productaanbod

Kozijndeluxe biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, kunststof ramen, deuren, schuifpuien, schuifdeuren, tuindeuren, overkappingen en raamdecoratie. Voor toepassing in zowel nieuwbouw als renovatie, van een enkele woning tot en met woningprojecten.