Energiebespaarlening

Slim investeren in uw woning

Kozijndeluxe - kunststof kozijnen - isoleren - energiebespaarlening

Woningbezitters hebben te maken met financieel uitdagende tijden. Misschien denkt u op het moment niet direct aan investeren. Maar heeft u weleens gedacht aan investeren in een energiezuinige woning?

Investeren in een energiezuinige woning kan bijdragen aan het waardbehoud van de woning. Dit komt omdat een energiezuinige woning een besparing kan betekenen in de woonlasten én zorgt voor meer comfort. Denk eens aan isolerende kunststof kozijnen met HR++ of triple isolatieglas. In veel gevallen kunnen de maatregelen zonder veel overlast uitgevoerd worden.

De Rijksoverheid wil woningeigenaren stimuleren om te investeren in het energiezuiniger maken van de woning. Hiervoor is het Nationaal Energiebespaarfonds opgericht. Vanuit het Nationaal Energiebespaarfonds is er een aantrekkelijke lening met gunstige voorwaarden beschikbaar, de zogenaamde Energiebespaarlening. Deze lening zorgt dat de kosten niet in één keer opgebracht hoeven te worden. Afhankelijk van de gekozen maatregelen, het energieverbruik en bij gelijkblijvend gedrag kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie over slim investeren of het direct aanvragen van de Energiebespaarlening kunt u terecht op www.energiebespaarlening.nl.

Energierekening omlaag door slim investeren

In deze financieel uitdagende tijd is het goed na te gaan op welke manieren uw vaste lasten kunnen verminderen. Eén van die manieren wint steeds meer aan populariteit; het investeren in een energiezuinige woning. U kunt als woningeigenaar met energiebesparende maatregelen het waardebehoud van de woning mogelijk positief beïnvloeden en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

De Rijksoverheid stimuleert u om energiebesparende maatregelen te nemen. Dat doet de overheid met een aantrekkelijke lening met gunstige voorwaarden, de zogenaamde Energiebespaarlening. Deze lening zorgt dat de kosten niet in één keer opgebracht hoeven te worden. De lening is in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is er de VvE Energiebespaarlening: de Energiebespaarlening voor Verenigingen van Eigenaren van tien of meer appartementen. U kunt de (VvE) Energiebespaarlening zelf aanvragen via www.energiebespaarlening.nl.

Natuurlijk informeren wij u ook graag over duurzaam verbouwen, energiebesparing en eventuele subsidiemogelijkheden.  Kom gerust met uw vragen naar onze showroom.