Kunststof schuifpuiKunststof schuifpuiKunststof schuifpui

Een schuifpui verbindt de tuin met uw woning

Steeds vaker zien we dat een vast raam en een achterdeur in de gevel plaatsmaken voor een grote kunststof schuifpui. Hiermee haalt u enorm veel licht naar binnen en betrekt u tevens de tuin bij de woning (en andersom).

Afhankelijk van uw woon- en tuinsituatie kiest u voor een 2, 3 of 4-delige hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui. U kunt alle kanten op qua kleur en structuur van zowel de schuifpui als de bijpassende kunststof kozijnen. Ook qua glasverdeling en tussenstijlen is niets te gek. Al onze schuifpuien worden op basis van Schüco profielen op maat gemaakt in de Select Windows fabriek.

Sterk isolerende schuifpui

Twee van kozijnprofielen (Hollands Blok en Hollands Facet) hebben zeven isolatiekamers en zijn speciaal gemaakt met verdiepte profielen zodat er vroeg of laat triple isolatieglas in past. Kiest u voor een kunststof schuifpui met triple isolatieglas, dan geniet u van de schuifpui van de toekomst: de Energie Kozijn Schuifpui. De isolatie is zo sterk dat de opgewekte warmte niet naar buiten stroomt en de hitte in de zomer niet binnenkomt. Lekker duurzaam.

Schuifpui passend bij uw woning

Net als al onze kunststof ramen en deuren kiest u bij onze schuifpuien voor een passend kunststof kozijn. Onze isolerende kozijnen zijn voorzien van de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) waar u houten kozijnen aan herkent. Omdat u kiest uit 150 kleuren en structuren lijkt uw schuifpui exact van hout. Aan de binnenzijde kunt u de pui een andere kleur geven als aan de buitenkant. Zo past uw schuifpui altijd bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Raamdecoratie tússen het isolatieglas

Net als bij onze isolerende deuren en ramen kunt u ook met een schuifpui kiezen voor raamdecoratie tussen het isolatieglas. Zo heeft de wind of regen geen vat op uw jaloezieën als de schuifpui openstaat.

Voordelen kunststof schuifpui:

  • Dankzij sterke isolatie, een lagere energierekening;
  • Doordat de schuifpui onderhoudsarm hoeft u nooit meer te schilderen;
  • Soepele bediening;
  • Keuze uit 2, 3 of 4-delige schuifpui, hefschuifpui of parallelschuifpui;
  • Keuze uit 150 kleuren en structuren;
  • Standaard gelaagd veiligheidsglas;
  • VKG gecertificeerd;
  • 15 jaar garantie op de kleur en structuur en 10 jaar op de montage.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar een isolerend hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui die licht in de woning brengt en huis en tuin verbindt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.