Referenties

Neem een kijkje op onze referentie pagina waar we met trots vele van onze referenties van reeds opgeleverde projecten tonen.

Kozijndeluxe
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Thom van der MolenThom van der Molen
09:49 01 Jul 22
Leuk, oriënterend, gesprek gehad m.b.t. de mogelijkheden. Hoewel een onverwacht bezoek, toch vriendelijk ontvangen en geholpen. Een mooie en overzichtelijke showroom.
Sandy BergkampSandy Bergkamp
22:17 29 Oct 21
Mooie, ruime en gezellig showroom vol voorbeelden van kunststof en aluminium kozijnen!
Nancy PouwelsNancy Pouwels
07:18 14 Oct 21
We hebben een hele mooie voordeur van top kwaliteit door Kozijndeluxe laten plaatsen. De monteurs hebben de deur keurig netjes geplaatst en afgewerkt. Een klein probleem met het sluitmechanisme werd direct doorgegeven en heel snel en vakkundig opgelost. Wij zijn echt super tevreden over de goede service en het geweldige eindresultaat!
Frank van de LogtFrank van de Logt
13:23 21 Jul 21
Erg prettig bedrijf met veel persoonlijke aandacht. Prima uitleg over alle mogelijkheden en er wordt goed meegedacht. Daarnaast zijn het kwaliteitsproducten tegen een schappelijke prijs. We zijn heel blij met onze nieuwe voordeur en hebben ook meteen de kozijnen tbv onze aanbouw hier besteld. We hebben er alle vertrouwen in dat deze ook helemaal naar wens zullen zijn. Bedankt voor de goede service!
MJ ViséeMJ Visée
12:34 26 Jan 21
Ik ben zeer tevreden over KozijnDeluxe. In het offerte traject werden we heel snel geholpen. Nieuwe offertes en/of aanpassingen waren er binnen een dag. Verder werd er goed meegedacht en hebben we veel service en hulp gekregen. Onder andere rondom de subsidie.Ook bij het plannen van de levering is rekening gehouden met onze wensen. Dat geeft ons ook veel vertrouwen mocht er in de toekomst service nodig zijn. (nog niet nodig gehad).Tijdens de installatie is alles netjes afgeleverd door vriendelijke mannen die ook hun best deden om zo weinig mogelijk rotzooi te maken. :-)Tijdens installatie ging er iets mis en dat is heel netjes en zonder meerkosten opgelost.De kozijnen zitten er in en alles ziet er prachtig uit, alles is netjes afgewerkt en dat voor een concurrerende prijs.Ik kan ze iedereen aanraden.
js_loader