Nieuws

Neem een kijkje op onze nieuwspagina. Wij vermelden hier nieuws met betrekking tot het verbeteren en verduurzamen van uw woning.

Tips tegen inbraak

Geplaatst op 19 juni 2024

Hier heb je heel het jaar naar uitgekeken, lekker op vakantie, even bij tanken. Dan zit je helemaal niet te wachten op inbrekers. Deze ongenode gasten zullen als eerste naar de kozijnen kijken om te bepalen of ze makkelijk binnen kunnen komen. Inbraakwerende kozijnen helpen u bij de eerste stap naar veilig wonen.

Lees meer

Voordeuren

Geplaatst op 21 mei 2024

Waar je ook woont, een boerderij, villa of rijtjeshuis, de voordeur is het visitekaartje van je woning. Voordeuren zijn er in verschillende designs, van klassiek tot modern. Maar ook veiligheid en isolatie zijn van groot belang bij het uitzoeken van een voordeur.

Lees meer

Horren voor meer wooncomfort

Geplaatst op 23 augustus 2023

Heb jij vaak last van insecten in huis? Muggen, vliegen, wespen, spinnen en ga maar door, dit kan erg vervelend zijn.

Lees meer

Verduurzamen met behulp van ISDE subsidie

Geplaatst op 16 juni 2023

Wilt u graag uw woning verduurzamen maar loopt u tegen de hoge kosten aan? Weet dat de overheid hier een speciale ISDE subsidiepotje voor heeft.

Lees meer

Heb ik voor kunststof kozijnen een vergunning nodig?

Geplaatst op 19 december 2022

Heb ik voor het plaatsen van kunststof kozijnen of een dakkapel een vergunning nodig? Op die vraag geven wij graag antwoord.

Lees meer

Via VKG Keurmerk leveren we zekerheid en garantie

Geplaatst op 28 juni 2020

Kozijndeluxe is het bezit van het VKG Keurmerk, wat consumenten zekerheden geeft zoals gecontroleerde kwaliteit, extra garantie en financiële zekerheid.

Lees meer

Met openslaande tuindeuren weer verliefd op je huis

Geplaatst op 28 november 2019

Tijdens vtwonen ‘Weer verliefd op je eigen huis’ monteerde het team van Kozijndeluxe namens Select Windows prachtige openslaande tuindeuren met een zijlicht.

Lees meer