Kunststof deurenKunststof deurenKunststof deuren

Deuren passen bij de stijl van uw woning

Wij leveren kunststof deuren van Select Windows. Hierdoor heeft u een zeer ruime keuze uit stijlen, profielen, isolatieglas in, boven of naast de deur, beslag, siergrepen en 150 kleuren en structuren. U creëert eenvoudig de deur die past bij uw smaak en de stijl van uw woning past.

Deze enorme keuzevrijheid geldt voor zowel voor-, achter-, schuur-, balkon,- als openslaande deuren, maar de ervaring leert dat mensen vooral hun voordeur graag geheel naar eigen smaak samenstellen. Dat kan!

De finishing touch van uw deur

Wij werken bij onze deuren met elegante ronde scharnieren. De universele scharnierkapjes die voorheen aan de buitenzijde van kunststof deuren zichtbaar waren, zijn bij ons verleden tijd. Met de unieke kunststof onderdorpel in zwart of antraciet is uw voordeur, tuindeur of achterdeur helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen.

Inbraakveilige voordeuren

Onze voordeuren hebben net als al onze deuren een hoge isolatiewaarde. Bovendien zijn ze rondom versterkt met staal. Perfect tegen inbrekers. Al onze deuren zijn daarnaast standaard voorzien van SKG *** deurbeslag en voldoen stuk voor stuk aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De cilinders zijn voorzien van kerntrek beveiligd beslag, dit voorkomt dat een inbreker de cilinder uit het slot trekt en alsnog uw huis binnenkomt.

VKG Keurmerk

Wij zijn VKG gecertificeerd; een extra zekerheid voor u. Zowel de productie als de montage van kunststof deuren als de bijbehorende kunststof kozijnen worden door het VKG onafhankelijk gecontroleerd. Onze monteurs zijn dan ook VKG gediplomeerde monteurs en werken volgens de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Gegarandeerd kwaliteit!

Voordelen van kunststof deuren:

  • Hoge isolatiewaarde;
  • Inbraakwerend en onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • Lijken exact op hout dankzij verdiepte profielen en rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek);
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur.
  • Op maat gemaakt in de Select Windows fabriek, gebaseerd op Schüco profielen;
  • Voorzien van het VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op de kleur en de structuur;
  • 10 jaar garantie op de montage.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar een isolerende deur die u zelf samen wilt stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.