VKG-Keurmerk

VKG-Keurmerk

Voordelen van het VKG Keurmerk, zekerheid en garantie.

  • ZEKER VAN GECONTROLEERDE KWALITEIT

Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de VKG Keurmerk kozijnen.

  • ZEKER VAN GEDIPLOMEERDE MONTEURS

De kwaliteit van uw kunststof kozijn is gecontroleerd maar de montage is minstens zo belangrijk. Daarom werken alle VKG Keurmerkbedrijven met VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Kwaliteit gegarandeerd.

  • ZEKER VAN GARANTIE EN WAARBORGFONDS

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid voor particuliere klanten. Volgens het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk blijken ontvangt u uw aanbetaling terug.

 

VKG certificaat
VKG in de praktijk

Kozijndeluxe is het bezit van het VKG Keurmerk, wat consumenten zekerheden geeft zoals gecontroleerde kwaliteit, extra garantie en financiële zekerheid. Een voorbeeld van die financiële zekerheid is het waarborgfonds van VKG. Zo hebben we laatst een opdracht overgenomen, omdat de kunststof kozijnen leverancier van de familie Fellinger failliet was gegaan.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de levering en afwerking helemaal naar tevredenheid plaatsvond voor de familie Fellinger. Er werd een nieuwe ruit geleverd, dorpels werden vervangen, glaslatten gezet en er werd zelfs een extra bovendorpel geplaatst.”

VKG Keurmerk geeft zekerheid

Voor de familie Fellinger was het direct duidelijk dat een bedrijf met VKG Keurmerk niet alleen staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakwerk: “De bonus zit hem in de extra zekerheden die het keurmerk biedt. Dat er bedrijfsmatig wat misgaat, is erg vervelend voor alle partijen. Maar alles is netjes afgehandeld en we waren verzekerd van alle steun en garanties voor de kozijnen vanuit het VKG Keurmerkbureau”.