RamenRamenRamen

Altijd een passend raam bij uw kunststof kozijn

Zoekt u een isolerend vast raam, draaikiepraam, klepraam, valraam, verhuisraam, (optisch)schuifraam of een boven- of zijlicht naast een deur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vele kunststof ramen passend bij uw woning.

Met sterk isolerende ramen houdt u in de winter de kou buiten en krijgt de hitte in de zomer geen kans binnen te komen. Verstandig, want ramen zijn vaak de grootste energielekken in de gevel. Kiest u voor triple isolatieglas in uw kunststof kozijnen, dan ontstaat ons extra isolerende Energie Kozijn.

Altijd een passend raam

Al onze kunststof ramen komen (net als onze deuren en schuifpuien) uit de Select Windows fabriek. We kunnen u daardoor voorzien in maatwerk ramen die gebaseerd zijn op Schüco-profielen. Dankzij de verschillende profielstijlen (Hollands Blok, Hollands Facet en Hollands Accent) en keuzes qua kleur en structuur is er altijd een passend raam mogelijk. En indien gewenst leveren we ook raamdecoratie of binnenzonwering op maat mee.

Ramen die van hout lijken

Onze kunststof ramen en bijpassende kunststof kozijnen lijken dankzij de verdiepte profielen, de rechte hoekverbinding (Hollandse hoek®) en de keuze uit 150 kleuren en structuren op het oog exact op hout. Maar ze zijn van kunststof. Dat betekent sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Het laatste geeft aan dat u de kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Dit komt doordat het materiaal ongevoelig is voor weersinvloeden en het dus niet roest, rot of verkleurt. Wel is het belangrijk de kunststof kozijnen te onderhouden. We raden u dan ook aan om af en toe uw kozijnen schoon te maken. Wij vertellen u hier graag persoonlijk meer over in de showroom.

Stap voor stap renoveren

Het fijne van al dat maatwerk is dat u de ramen qua vorm, formaat, kleur en structuur passend bij de stijl van uw woning kunt kiezen. Zo hoeft u niet per se alle ramen te vernieuwen, want het verschil met net geschilderde houten ramen en kunststof ramen is met het blote oog amper te zien. Zo kunt u de renovatie stap voor stap uitvoeren zonder dat dit zichtbaar is.

Isoleren = ventileren

Onze kunststof ramen isoleren enorm, daarom is het van belang ook te ventileren. Dat kan met een ventilatierooster in het raam of op het kozijn of via mechanische ventilatie in de woning. Onze draaikiepramen kunt u zelfs op een ventilatiestand zetten. Deze continue stroom van frisse lucht is belangrijk voor de gezondheid.

Voordelen van kunststof ramen:

  • Isolerend (dus een lagere energierekening)
  • Inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • Dankzij verdiepte profielen en rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) lijken de ramen op hout;
  • 150 verschillende kleuren en structuren (houtnerf, mat en metallic);
  • Op maat gemaakt in de Select Windows fabriek, gebaseerd op Schüco profielen;
  • Voorzien van het VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op de kleur en de structuur;
  • 10 jaar garantie op de montage.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar isolerende draaikiepramen, verhuisramen, klepramen of vaste ramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.