HorrenHorrenHorren

Horren

Horren zijn de oplossing wanneer u in huis wilt ventileren zonder daarbij de insecten naar binnen te halen. Voor ieder kamer zijn horren een welkome oplossing. Wij kunnen u voor vrijwel iedere situatie een passende hor aanbieden. Met aluminium profielen in iedere gewenste ralkleur, UV-bestendig gaas en precies op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Verschillende soorten horren:

De Inzet horren

Gemaakt van een Aluminium frame voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). De inzet horren worden van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem.

De Inzet rol horren

Gemaakt van een Aluminium frame, aan de bovenzijde voorzien van een geïntegreerde cassette waarin het rolmechanisme met gaas kan worden opgesloten. De inzet rolhorren worden van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem.

De Inzet plisse horren

De Aluminium frame is voorzien van zwart geplisseerd gaas dat middels een treklijst van boven naar beneden òf van links naar rechts kan worden bediend. Zonder boren of schroeven worden de horren van binnenuit geplaatst middels een kliksysteem. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

De Klem horren

Gemaakt van een Aluminium frame voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). De klem horren worden van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels stalen draaiwervels.

De Plisse hordeuren

De originele plissé hordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De plisséhordeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

De Inzet plisse hordeuren

Gemaakt van een Aluminium frame voorzien van zwart geplisseerd gaas dat middels een treklijst van links naar rechts òf van rechts naar links kan worden bediend. De inzetplisséhordeur wordt van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem. Een decoratieve oplossing voor uw woning.