Horren en plissedeurenHorren en plissedeurenHorren en plissedeuren

Horren en plissedeuren

Horren en plissedeuren zijn de oplossing wanneer u in huis wil ventileren zonder daarbij de insecten naar binnen te halen. Voor ieder kamer zijn horren een welkome oplossing. Wij kunnen u voor vrijwel iedere situatie een passende hor aanbieden. Met aluminium profielen in iedere gewenste ralkleur, UV-bestendig gaas en precies op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Lees hieronder onze verschillende soorten horren:

De Inzet horren

De inzet horren zijn gemaakt van een Aluminium frame dat voorzien is van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). Daarnaast worden de inzet horren van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem.

De Inzet rol horren

De inzet rol horren zijn gemaakt van een Aluminium frame, aan de bovenzijde voorzien van een geïntegreerde cassette waarin het rolmechanisme met gaas kan worden opgesloten. De inzet rolhorren worden van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem.

De Inzet horren voor plissedeuren

Het Aluminium frame is voorzien van zwart geplisseerd gaas dat middels een treklijst van boven naar beneden òf van links naar rechts wordt bediend. Zonder boren of schroeven worden de horren van binnenuit geplaatst middels een kliksysteem. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

De Klem horren

De klem horren zijn gemaakt van een Aluminium frame wat voorzien is van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). Daarnaast worden de klem horren van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels stalen draaiwervels.

De Plisse hordeuren

De originele plissé hordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De plisséhordeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

De Inzet plisse hordeuren

Onze inzet plisse hordeuren zijn gemaakt van een Aluminium frame dat is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit kan middels een treklijst van links naar rechts òf van rechts naar links worden bediend. De inzetplisséhordeur wordt van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst door middel van een kliksysteem. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar horren voor in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.