Kunststof tuindeurenKunststof tuindeurenKunststof tuindeuren

Meer licht in huis met openslaande deuren

Heerlijk om bij mooi weer de tuindeuren open te zetten. Op een haakje om gewoon wat frisse lucht binnen te krijgen of bij warm weer volledig open om de tuin bij de woning te betrekken.

In gesloten toestand isoleren openslaande deuren uitstekend, maar als het weer het toelaat is het op en top genieten als de deuren open kunnen. Mocht u geen ruimte op het terras of balkon hebben voor openslaande deuren dan is een ruimtebesparende schuifpui vaak de ideale oplossing.

Verdeling openslaande deuren

Wij leveren onze tuindeuren op basis van Schüco profielen uit de Select Windows fabriek. Daar worden ze exact naar uw wens op maat gemaakt. In de samenstelling, kleur en structuur die u wenst. Zo kunt u afhankelijk van de ruimte die u heeft, kiezen voor een of twee boven- of zijlichten naast de deur. Misschien zijn extra brede tuindeuren in uw situatie de beste oplossing.

Het is belangrijk dat de openslaande deuren passen bij de stijl van uw woning. U kiest uit het Hollands Blok profiel (15 graden), het Hollands Facet profiel (6 graden) of het Hollands Accent profiel voor het kozijnen rondom de deuren. En natuurlijk maakt u zelf een keuze uit de 150 kleuren/structuren. Misschien wilt u aan de binnenkant wel een andere kleur dan aan de buitenkant van uw openslaande deuren. Alles kan!

Raamdecoratie tussen het isolatieglas

Wij leveren ramen, deuren en schuifpuien standaard met HR++ isolatieglas. Kiest u voor extra isolerend triple isolatieglas in uw tuindeuren, dan creëert u het Energie Kozijn. Reken maar dat u dat merkt aan uw energierekening. Om het af te maken, is raamdecoratie tússen het isolatieglas wellicht iets voor u. Maar ook decoratieve binnenzonwering exact passend op het kozijn, behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen van tuindeuren:

 • Sterk isolerend (lage energierekening)
 • Inbraakwerend (SKG*** beslag en voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen);
 • Onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
 • Huis en tuin staan in verbinding;
 • Elegante ronde scharnieren aan de buitenkant van de openslaande deuren;
 • Dankzij verdiepte profielen en rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) lijken de deurkozijnen op hout;
 • 150 verschillende kleuren en structuren (houtnerf, mat en metallic);
 • Op maat gemaakt in de Select Windows fabriek, gebaseerd op Schüco profielen;
 • Voorzien van het VKG Keurmerk;
 • 15 jaar garantie op de kleur en de structuur;
 • 10 jaar garantie op de montage.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar isolerende tuindeuren die van uw huis en tuin één maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.