VoordeurenVoordeurenVoordeuren

Iedere woning verdient een isolerende voordeur

Voordeuren beschermen u van de buitenwereld. Daarom is een isolerende en inbraakveilige voordeur van belang. Natuurlijk telt de uitstraling ook mee, want uw voordeur is het visitekaartje van uw woning.

Bij Kozijndeluxe hebben we voor iedere woning een passende voordeur zodat deze altijd aansluit bij uw smaak en de stijl van uw woning. U stelt de basis volledig zelf samen door te kiezen uit tal van kleuren, structuren, sierpanelen, isolatieglas, beslag, grepen en nog veel meer.

Veilige voordeuren

Het is belangrijk dat u zich thuis veilig voelt in uw woning. Daarom is een inbraakwerende voordeur een groot goed. Al onze kunststof voordeuren zijn standaard voorzien van SKG*** deurbeslag en voldoen -net als al onze andere kunststof deuren– aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien is de cilinder voorzien van cilindertrekbeveiliging zodat inbrekers niet via de inbraakmethode ‘kerntrekken’ ongewenst bij u binnen kunnen komen.

Isolerende voordeur met houtuitstraling

Doordat onze op maat gemaakte kunststof kozijnen, voordeuren en tuindeuren verkrijgbaar zijn in 150 kleuren, diverse structuren en voorzien zijn van een rechte hoekverbinding (Hollands Hoek®), heeft uw voordeur de uitstraling van hout. Tegelijkertijd profiteert u van de gemakken (en de isolatiewaarde) van kunststof.

Verschillende mogelijkheden

Kortom: geen voordeur is dankzij de ruime keuze gelijk. De een kiest voor een zijlicht met glas-in-lood ramen, de ander gebruikt in de voordeur melkglas of kiest voor een grote siergreep. Ondanks alle verschillende mogelijkheden beschikken onze voordeuren over een aantal gelijkenissen:

Voordelen kunststof voordeuren:

  • Sterk isolerend;
  • Inbraakveilig (standaard SKG*** deurbeslag en kerntrekbeveiliging);
  • Onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • Standaard slanke, ronde scharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • Unieke kunststof onderdorpel;
  • 15 jaar garantie op de kleur, structuur en de montage;
  • Sterk isolerende kunststof onderdorpel (lijkt op natuursteen).

Bezoek onze showroom in Bergen

Wilt u meer weten over onze kunststof voordeuren, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert 1200 in Bergen. We laten u graag alle mogelijkheden van onze voordeuren zien.