DuurzaamheidDuurzaamheidDuurzaamheid

Duurzaam en energiezuinig wonen

De eerste stap bij het verduurzamen van uw woning is isolatie. De grootste energielekken in de gevel zijn vaak de ramen en deuren dus u slaat met onze nieuwe generatie sterk isolerende kozijnen een flinke slag.

De Living profielen (Hollands Blok en Hollands Facet) van het merk Schüco hebben maar liefst zeven isolatiekamers. Ze zijn speciaal gemaakt om ook triple isolatieglas in kwijt te kunnen. In de Select Windows Fabriek maken ze met deze profielen het best isolerende kozijn dat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is: het Energie Kozijn.

Subsidie op kunststof kozijnen

De besparing op uw energierekening (en het milieu) is dankzij onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in combinatie met isolatieglas zo hoog dat de overheid duurzaamheidssubsidie geeft via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Er is voor 2023 maar liefst 350 miljoen euro door de overheid gereserveerd voor het verduurzamen van woningen. Bezit u een eigen huis dat u wilt verduurzamen? Wij kunnen u met een advies over sterk isolerende kozijnen met isolatieglas helpen. Hoe hoog de uiteindelijke subsidie op kunststof kozijnen inclusief isolatieglas is, is afhankelijk van het aantal vierkante meters en of u kiest voor HR++ glas of triple glas. In onze showroom leggen wij u alles uit.

Heeft u het geld om te investeren in isolatie niet op de plank liggen? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke voorwaarden van de Energiebespaarlening.  Zo heeft iedereen de kans om energieneutraal te wonen.

Kozijnen recyclen

Groot voordeel van een goed geïsoleerd huis is dat uw woning meer waard wordt. Niet alleen omdat u een beter energielabel realiseert, maar vooral omdat het wooncomfort stijgt dankzij isolerende deuren en ramen. Voor nu en altijd, want kunststof kozijnen gaan tot wel 40 jaar mee. Daarna vermalen we de kozijnen tot korrels om er vervolgens opnieuw kozijnen van te maken. Dit recycleproces kun je tot wel tien keer herhalen waardoor in theorie één kozijn met gemak een paar honderd jaar meegaat.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u van plan om uw woning te verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen. We vertellen u graag onder het genot van een kopje koffie meer over onder meer isolerende kozijnen, isolatieglas en isolerende raamdecoratie. Ook brengen we u graag op de hoogte van subsidiemogelijkheden en de Energiebespaarlening.