VouwwandenVouwwandenVouwwanden

Stijlvol genieten met een glazen vouwwand

Wilt u chique en stijlvol genieten van licht en ruimte? Informeer dan eens naar een vouwwand, ook wel harmonicadeur genoemd. U opent hiermee de gehele gevel zodat huis en tuin of balkon één worden.

De vouwwanden worden op maat gemaakt. U bepaalt dus zelf de opstelling: één loopdeur (als achterdeur) of 2 deuren (als openslaande deuren).   

Wij werken met het merk Solarlux, een A-merk uit Duitsland. We hebben vouwwanden die in aluminium, hout en kunststof zijn uitgevoerd. De enorme glaswand loopt tot aan de grond en is voorzien van gelaagd veiligheids isolatieglas. De volglazen vouwwanden zijn dus veilig, warmte-isolerend en geluidsisolerend.

Vouwwand voor alle typen woningen

Zeker als uw tuin of balkon kleiner is en u geen plaats heeft voor openslaande tuindeuren is naast een schuifpui ook een vouwwand een goede en trendy oplossing. Een vouwwand is geschikt voor elk type woning. Van boerderij en bungalow tot landhuis en moderne villa. U kiest de kleur van de vouwwand die past bij uw smaak en de stijl van de woning.

Verschillende vouwmogelijkheden

Afhankelijk van uw situatie opent en sluit u de vouwwand naar links of rechts. U vouwt de wand naar binnen of naar buiten. Alles kan. Het pakketje dat u overhoudt, is dun zodat u optimaal de tuin bij de woning betrekt. Het uitzicht in gesloten toestand is geweldig dankzij de  grote glaspartij.

Inbraakwerend

Net als onze ramen, deuren en schuifpuien zijn de vouwwanden voorzien van beveiligd hang- en sluitwerk en gelaagd veiligheidsglas. Dat maakt het zeer inbraakwerend.

Voordelen van een vouwwand

  • Modern en eigentijds product;
  • Veel licht in huis;
  • Op maat gemaakt;
  • Veel vouwopties;
  • Beveiligd hang- en sluitwerk;
  • Perfecte warmte- en geluidsisolatie.

Bezoek onze showroom in Bergen

Woont u in de buurt van Venray, Wanssum, Cuijk, Boxmeer of Gennep en bent u op zoek naar een volglazen vouwwand waarmee u de volledige gevel openzet? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Flammert in Bergen.