Horren voor meer wooncomfort

Heb jij vaak last van insecten in huis? Muggen, vliegen, wespen, spinnen en ga maar door, dit kan erg vervelend zijn. Horren zorgen daarmee voor meer wooncomfort. Insecten zoeken vaak licht en warmte op, vooral in de avonduren. Je ramen en deuren dan openzetten om te ventileren en frisse lucht binnen te krijgen is dan vaak niet mogelijk. Het rond gaan met de vliegenmepper of het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen wil je misschien ook niet.

Zijn hier andere oplossingen voor? Jazeker, wij hebben hier verschillende oplossingen voor.Kozijndeluxe - kunststof raam met hor

Draai/kiepramen;

  1. Inzethorren
  2. Schuifhorren
  3. Klemhorren
  4. Plisséhorren

Het Horrengaas is in 3 verschillende varianten te verkrijgen nl; zwart, grijs of pollengaas.

Deuren en schuifpuien;

  1. Plissé hordeur
  2. Vaste hordeur (klapdeur)
  3. Schuifhordeur

Kozijndeluxe - kunststof schuifpui met hor

Horren en Plissé hordeuren houden de insecten buiten maar laten wel dat heerlijke koele briesje door. Hierdoor kan je ongestoord je ramen en deuren wijd open laten staan.

Ook voor de kleine afwaterings-gaatjes van de kozijnen zijn zelfklevende gaas-strips te verkrijgen. Hierdoor zal ook daar het ongedierte niet meer naar binnen kunnen komen.

Mocht je meer informatie hierover willen hebben breng dan een bezoek aan onze website of kom gezellig naar onze showroom.

Bezoek onze showroom in Bergen, Noord Limburg

Mocht u willen weten wat er in úw geval zoal mogelijk is met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien? Kom dan langs in onze showroom aan De Flammert 1200 in Bergen.