Via VKG Keurmerk leveren we zekerheid en garantie

Kozijndeluxe is het bezit van het VKG Keurmerk, wat consumenten zekerheden geeft zoals gecontroleerde kwaliteit, extra garantie en financiële zekerheid. Een voorbeeld van die financiële zekerheid is het waarborgfonds van VKG. Zo hebben we laatst een opdracht overgenomen, omdat de kunststof kozijnen leverancier van de familie Fellinger failliet was gegaan.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de levering en afwerking helemaal naar tevredenheid plaatsvond voor de familie Fellinger. Er werd een nieuwe ruit geleverd, dorpels werden vervangen, glaslatten gezet en er werd zelfs een extra bovendorpel geplaatst.”

VKG Keurmerk geeft zekerheid

Voor de familie Fellinger was het direct duidelijk dat een bedrijf met VKG Keurmerk niet alleen staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakwerk: “De bonus zit hem in de extra zekerheden die het keurmerk biedt. Dat er bedrijfsmatig wat misgaat, is erg vervelend voor alle partijen. Maar alles is netjes afgehandeld en we waren verzekerd van alle steun en garanties voor de kozijnen vanuit het VKG Keurmerkbureau”.