Openingstijden i.v.m Corona-virus

Showroombezoek alleen op afspraak Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en stellen de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. U blijft van harte welkom in onze showroom. Wij werken op dit moment alleen op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.Maandag op afspraak.

Kozijndeluxe

uw project onze passie!!!!!

0485-785496

Aluminiumkozijnen

aluminium schuifpuiEen aluminiumkozijn is een licht materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Het is robuust, duurzaam, ongevoelig voor weersinvloeden en gemakkelijk te onderhouden.
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, hebben aluminium kozijnen tegenwoordig prima isolatiewaarden.

Voor vaste ramen, draai of draai-kiepramen, voor of achterdeuren, tuindeuren of schuifpuien. Aluminium is zo veelzijdig dat het altijd kan.

 

 

 

Schuifpui aluminium
Voordelen van aluminium ramen, deuren, schuifpuien en kozijnen:
  • nauwelijks onderhoud;
  • een besparing op uw energiekosten;
  • isolerend en inbraakwerend;
  • hoge isolatiewaarde;
  • aluminium is een licht, maar sterk materiaal.

Aluminium openslaande deurenWilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom op het onderstaande adres of neem contact met ons op via het formulier hiernaast. Bellen mag natuurlijk ook!

Bij Kozijndeluxe kunt u terecht voor Kunststof en aluminium Kozijnen, deuren, dakkapellen, overkappingen en alle bijbehorende producten.

Wij horen graag van u!