Roto dakramenRoto dakramenRoto dakramen

Roto dakramen

Een dakraam zorgt ervoor dat u meer licht binnenlaat, het geeft u een ruimtelijk gevoel, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. Bij Roto dakramen heeft u de keuze uit verschillende varianten met en zonder motor, afgestemd op uw wensen.

Middentuimelraam

Middentuimelraam - roto dakramen

Toptuimelraam

Toptuimelraam - roto dakramen

Uitzettuimelraam

uitzettuimelraam - roto dakramen

De dakramen van Roto zijn verkrijgbaar in: wit kunststof, 5 verschillende houtdecors of in hout. Het buitenste afdekraam is standaard verkrijgbaar in antraciet metallic of, indien gewenst in koper, titanium-zink of naar elke ral kleur.

Bij beglazing van de dakramen kunt u kiezen tussen dubbele en driedubbele beglazing. De Roto dakramen zijn ook verkrijgbaar als maatvensters voor enkele, dubbele of driedubbele montage naast elkaar of tandemmontage met elkaar.

Rolluiken en screens

roto dakramen

Afhankelijk van het type dakraam zijn de rolluiken en de screens, handmatig, elektrisch, of op zonne-energie te verkrijgen. Natuurlijk weer in verschillen de kleurvarianten.

roto dakramen

Raamdecoratie

Voor binnenshuis heeft Roto verschillende raamdecoratie; rolgordijnen of verduisteringsgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, in verschillende kleuren en motieven voor een decoratieve blikvanger in uw kamer.

Voordelen van Dakramen

  • 15 jaar garantie;
  • geen constructieve ingreep, dus betrekkelijk eenvoudig en goedkoop;
  • zowel in standaard maten als op maat leverbaar;
  • mogelijk in buitenkappen in de RAL-kleur die u wenst;
  • voorzien van ventilatierooster en Politie Keurmerk Veilig Wonen;
  • alternatief voor een dakkapel
  • geen omgevingsvergunning* nodig. (* behalve bij Rijksmonument)

Wens u meer informatie over onze dakvensters of bent u benieuwd naar de prijzen van een middentuimelraam, toptuimelraam of uitzettuimelraam? Neem dan vrijblijvend contact op met ons of bezoek onze showroom op de Flammert 1200 Bergen.