Kunststof achterdeuren: een mooie én veilige achteromKunststof achterdeuren: een mooie én veilige achteromKunststof achterdeuren: een mooie én veilige achterom

Een veilig huis of u nu thuis bent of juist wanneer u op pad gaat, wie wil dat nou niet? Naast isolerende en inbraakveilige voordeuren, biedt Kozijndeluxe ook kunststof achterdeuren die aan deze eisen voldoen. Ze zorgen voor een mooie achterom en houden bovendien in de winter de warmte binnen en in de zomer de hitte buiten. Veilig en comfortabel dus, waar wacht u nog op?

Select Windows kunststof achterdeur

Ons assortiment kunststof achterdeuren is van Nederlandse makelij. Ze worden op maat gemaakt in de fabriek van Select Windows in Noord Holland.  Met de keuze uit 3 profileringen (Hollands Accent, Hollands Blok en Hollands Facet) en 150 kleuren en structuren is er altijd een optie die bij de stijl van uw woning past. Wilt u uw schuurdeur in dezelfde stijl aanpassen zodat ook uw fietsen en gereedschap veilig staan? Dat kan met een maatwerk kunststof achterdeur, bezoek onze showroom om de opties te bespreken.

Inbraakwerende kunststof achterdeuren

Een inbraakveilige deur is van belang voor elke woning, vooral voor de achterdeur, die vaak het doelwit is van inbrekers. Onze kunststof achterdeuren zijn standaard uitgerust met SKG*** (3 sterren) deurbeslag en cilindertrekbeveiliging. Dat betekent dat ze voldoen aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kunt dus met een gerust hart op pad of gaan slapen, wetende dat uw achterdeur zorgt voor extra veiligheid.

Kunststof achterdeuren zorgen voor extra isolatie

Wist u dat onze kunststof achterdeuren naast veiligheid ook zorgen voor energiebesparing? Een goede isolatie is belangrijk om uw huis comfortabel te houden in de zomer en winter. De kunststof achterdeuren van Select Windows zijn ontworpen met uitstekende isolerende eigenschappen dankzij de luchtkamers in de kunststof profielen. Door te kiezen voor isolatieglas minimaliseert u warmteverlies en vermindert u geluidsoverlast.

Uw kunststof achterdeur, perfect op maat

Elk huis is uniek, daarom zijn de achterdeuren van Select Windows altijd op maat voor uw woning. Bij Kozijndeluxe kiest u voor volledig gesloten deuren, deuren met glas voor natuurlijk licht, of zelfs voor de innovatieve binnenzonwering voor nog meer privacy en comfort. Uw deur, onze passie.

De voordelen van Select Windows achterdeuren

  • Inbraakwerend ontwerp met hoogwaardig beslag en veiligheidsglas.
  • Slanke scharnieren in de kleur van het kozijn zorgen voor een naadloze uitstraling.
  • Flexibele ontwerpmogelijkheden zoals met bovenlicht, hordeur of boerendeur.
  • Sterke isolatie voor lagere energiekosten.
  • Duurzaam en onderhoudsarm, dus nooit meer schilderen.

Kozijndeluxe, hét adres voor uw kunststof achterdeur

Bij Kozijndeluxe combineren we flair, isolatie en veiligheid in onze Select Windows kunststof achterdeuren. Verfraai uw woning met een deur die perfect bij uw stijl past en geniet van de voordelen van hoogwaardige materialen en onze vakkundige montage en advies. Wilt u meer weten over onze kunststof achterdeuren of wilt u ze van dichtbij bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Flammert 1200 in Bergen. De adviseurs van Kozijndeluxe staan graag voor u klaar.