Dakkapel

Dakkapel

Bent u opzoek naar een dakkapel, voor meer ruimte of juist meer daglicht of is uw oude dakkapel helemaal op. Kozijndeluxe adviseert u graag over de mogelijkheden.

Waarom een dakkapel?Dakkapel plaatsen kozijndeluxe


De oplossing voor extra ruimte

U wilt graag meer woonplezier uit uw woning halen. Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke dakkapel van Kozijndeluxe. Hiermee creëert u op een donkere zolder een mooie lichte leefbare ruimte, die geschikt is voor meerdere toepassingen.

Jarenlang zorgeloos genieten

Als u eenmaal een dakkapel van Kozijndeluxe heeft aangeschaft, begint het genieten. Door de robuuste constructie, en gebruikte materialen heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw dakkapel.

Dakkapel kozijndeluxeComfortabel woongenot

Door dat uw dakkapel is gebouwd met de beste materialen die op dit moment op de markt te krijgen zijn, voldoet deze altijd aan de nieuwste eisen. Op deze manier profiteert u van het beste dat de markt u bied.

Milieu bewuste keuze

Door de hoge isolatiewaarde van onze dakkapellen bespaart u op gasverbruik. Nog een ander voordeel is dat onze dakkapellen gemaakt worden van recyclebare materialen, zoals Keralit gevelbekleding, kunststof kozijnen en loodvervangers zoals Ubiflex.

Bent u op zoek naar meer ruimte, meer daglicht of vernieuwing van uw oude dakkapel. Laat u dan eens vrijblijvend adviseren door de specialisten in onze showroom van Kozijndeluxe!

Dakkapel kozijndeluxe

× Hoe kan ik je helpen?