Deuren

voordeur kozijndeluxe
Uw eigen voordeur samenstellen

 

Kozijndeluxe levert voordeuren en achterdeuren in diverse varianten.

De basis voordeuren van Kozijndeluxe zijn in heel veel verschillende soorten, stijlen, profielen en kleuren te verkrijgen. Zo kunt u dus de deur creëren zoals u dat mooi vindt. Alle kunststofdeuren bij Kozijndeluxe hebben een hoge isolatie waarde en zijn standaard voorzien van SKG *** deurbeslag en zeker niet onbelangrijk; alle kunststofdeuren dragen het politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De cilinders zijn tevens voorzien van kerntrek beveiligd beslag, dit voorkomt dat de inbreker de cilinder eruit kan trekken.

Daarnaast is er een ruime keuze uit luxe OBUK voordeuren met de keuze uit een inzet/ of overlappend paneel, sierpanelen, rvs- stroken, (figuur)glas, beslag en siergrepen. 

Sinds de laatste innovatie zijn de universele scharnierkapjes van alle kunststof deuren vervangen door elegante ronde scharnieren. Met de unieke kunststof onderdorpel in zwart of antraciet is deze helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen.

Voordelen van een kunststof deuren:
  • 15 jaar garantie op de kleur, de structuur en de montage;
  • op maat gemaakt;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • hoge isolatiewaarde;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur.

VKG keurmerk

Wij zijn VKG gecertificeerd; een extra zekerheid voor u. Zowel de productie als de montage van de kunststof deuren en kozijnen worden door het VKG onafhankelijk gecontroleerd. Onze monteurs zijn dan ook VKG gediplomeerde monteurs en werken volgens de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Gegarandeerd kwaliteit!

Hebben wij uw interesse gewekt? Breng dan gezellig een bezoek aan onze showroom op de flammert 1200 te Bergen, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof achterdeur
aluminium achterdeur
× Hoe kan ik je helpen?