Openingstijden i.v.m Corona-virus

Showroombezoek alleen op afspraak Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en stellen de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. U blijft van harte welkom in onze showroom. Wij werken op dit moment alleen op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.Maandag op afspraak.

Kozijndeluxe

uw project onze passie!!!!!

0485-785496

Deuren

voordeur kozijndeluxe

Kozijndeluxe levert voordeuren en achterdeuren in diverse varianten.

De voordeuren van Kozijndeluxe zijn in heel veel verschillende soorten, stijlen, profielen en kleuren te verkrijgen. Zo kunt u dus de deur creëren zoals u dat mooi vindt. Alle deuren bij Kozijndeluxe zijn standaard voorzien van SKG ***.

Sinds de laatste innovatie zijn de universele scharnierkapjes van alle kunststof deuren vervangen door elegante ronde scharnieren. Met de unieke kunststof onderdorpel in zwart of antraciet is deze helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen.

 
Voordelen van een kunststof deuren:
  • 15 jaar garantie op de kleur, de structuur en de montage;
  • op maat gemaakt;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • hoge isolatiewaarde;
  • 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur.

VKG keurmerk

Wij zijn VKG gecertificeerd; een extra zekerheid voor u. Zowel de productie als de montage van de kunststof deuren en kozijnen worden door het VKG onafhankelijk gecontroleerd. Onze monteurs zijn dan ook VKG gediplomeerde monteurs en werken volgens de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Gegarandeerd kwalitieit!

Hebben wij uw interesse gewekt? Breng dan gezellig een bezoek aan onze showroom op de flammert 1016T te Bergen, of neem vrijblijvend contact met ons op.

aluminium achterdeur